eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dalila Eshe v rozhovoru po double-double | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Dalila Eshe v rozhovoru po double-double

📁 Rozhovory 🕔22.10.2011
Dalila Eshe v rozhovoru po double-double

Please enter banners and links.

Bezprostředně po utkání v Hradci Králové jsme požádali o rozhovor snajperku VŠE Praha, americkou hráčku Dalilu Eshe. V zápase zaznamenala double-double (po 22 bodech a 12 doskocích) a hlavně, byla jedním ze strůjců vítězství nad Hradcem Králové, kterého agentury a sázkové kanceláře před utkáním mírně favorizovaly. 

Dalila, vyhráli jste dnešní těžké utkání, zhodnoťte jej, prosím.

Ano vyhráli jsme utkání, které bylo opravdu těžké. Je to pro náš tým moc dobré, už jsme vítězství potřebovali. Jsme mladý tým a potřebujeme zápasy, jako byl tento.

Vy jste z USA, hrajete v České republice, to však není Vaše první evropská zkušenost…

Ne, ne, já v předchozích letech působila tři roky v Turecku a rok v Rusku, takže je to moje pátá sezóna v Evropě.

Jak se cítíte v Čechách a konkrétně v Praze?

Musím říci, že miluju Prahu, to bezesporu. V České republice jsou krásní a skvělí lidé. A taky musím říci, že je tu jedna věc, kterou fakt miluju a to je Starbucks (smích) a to fakt hodně.

Řekněte našim čtenářům, jaké jsou Vaše osobní cíle?

Určitě bych hlavně chtěla prospět a pomoci svému týmu tak jak nejlépe umím, chtěla bych získávat pro tým double-double a doskoky, prostě věci, které tým potřebuje. Chtěla bych s týmem do play-off, myslím, že na to máme potenciál. Takže určitě to je hlavní cíl, který je však spojený s cílem týmovým.

Poslední otázka směřuje k závěru ligy. Jak tipujete první tři místa?

Aha, a nechcete se zeptat, zda tam budeme my? Chcete? (úsměv) Dobře, tak když se ptáte takto, tak určitě, chceme být na jednom z těchto míst!!! (úsměv)

 

Moc děkuji za rozhovor a přeji stále mnoho bodů a double-double. 

 


Autorizovaný eshop adidas , všechno zboží SKLADEM, bezkonkureční ceny, široký výběr – boty adidas, tašky adidas, adidas žabky, adidas dámské, adidas pánské

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace