eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ženská basketbalová liga na Basketbal.cz | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Ženská basketbalová liga na Basketbal.cz

📁 Basketbal.cz Extra, Topstory 🕔28.8.2011
Ženská basketbalová liga na Basketbal.cz

Please enter banners and links.

Specializovaný server Basketbal.cz bude přinášet od letošního ročníku komplexní zpravodajství z Excelsior ženské basketbalové ligy.

Ženská basketbalová liga v nadcházejícím ročníku slibuje atraktivní zápasy, ale hlavně mnoho nového. Do soutěže se zapojí hned dva nováčci v rámci rozšíření této soutěže a s oběma týmy se musí počítat, což napovídají zejména rozšády mezi jednotlivými hráčkami v rámci klubů Ženské basketbalové ligy. Basketbal.cz bude na všechny aspekty reagovat a seznámí čtenáře s důležitými fakty před startem nejvyšší ženské soutěže a neopomene i zajímavosti z jednotlivých kabin.

Seriál článků o ŽBL začne postupným představením jednotlivých týmů, pokračovat bude informacemi o přípravných turnajích. Před samotným startem ŽBL přineseme několik rozhovorů s hráčkami a trenéry. Během sezóny budou čtenáři dostávat kompletní servis – předzápasové informace, výsledky, rozhovory, statistiky, zpravodajství z Českého poháru, evropských lig a v závěru soutěže bude vše kulminovat informacemi o bojích o přední příčky a umístění.

V rámci ročníku 2011/2012 se budeme na českých palubovkách v rámci Ženské basketbalové ligy setkávat s těmito týmy:

 


Autorizovaný eshop adidas , všechno zboží SKLADEM, bezkonkureční ceny, široký výběr – boty adidas, tašky adidas, adidas žabky, adidas dámské, adidas pánské

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace