eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

První sezóna Projektu českých nadějí je za námi | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

První sezóna Projektu českých nadějí je za námi

📁 Basketbal.cz Extra, Topstory 🕔30.6.2011
První sezóna Projektu českých nadějí je za námi

Please enter banners and links.

Celkem dvanáct českých nadějí doposud nabídl Basketbal.cz v ojedinělém Projektu českých nadějí. Pojďme si je ještě jednou představit a mírně zbilancovat.

Putování tolik oblíbenou mládežnickou složkou na Basketbal.cz započala hodnocení úrovně českého basketbalu expertů Projektu českých nadějí v podání Romany Ptáčkové a Patrika Smažáka. A následně pilotní díl ojedinělého projektu odstartoval Radovan Kouřil, jenž se ve výsledku logicky dočkal i nejvyššího počtu přečtení. Po stěžejním rozehrávači české reprezentace do 16 let dostala prostor první zástupkyně něžného pohlaví Eliška Chocholoušová.

Na východě Čech jsme ve třetím pokračování ještě zůstali a z rodinného klanu Peterkových jsme prezentovali nejmladšího Martina Peterku a zároveň účastníka londýnského kempu Michaela Jordana. Od obdivovatele Kevina Duranta, LeBrona Jamese a svého otce Lubomíra se Projekt českých nadějí vydal za reprezentačním spoluhráčem a brzy hráčem Virtusu Boloňa Adamem Pecháčkem

O týden později dostala prostor druhá dívka Monika Satoranská, jejíž veškeré myšlenky aktuálně směřují na zotavení z komplikované zlomeniny a podle posledních zpráv trenérky reprezentace U18 Romany Ptáčkové by měla být hráčka Basket Slovanka v pořádku a stihnout tak v srpnu startující evropský šampionát.

O doprovodném programu MS mužů 2010 „Children of the world“ a nejen o tom hovořil Matěj Svoboda, jediný zástupce ročníku 1996 v předběžné nominaci Petra Tremla na ME kadetů konaném v Pardubicích a Hradci Králové. 

Jako věčně nespojený s vlastním výkonem se představil v pořadí sedmý člen Projektu českých nadějí Tomáš Kyzlink a naopak neodkládání věcí až na zítřek vyneslo Jiřímu Šoulovi základní sestavu v reprezentačním výběru Petra Tremla, nebo-li příležitost ukázat se na přelomu července a srpna českým divákům.

Po pánské jízdě se hlasitě přihlásil o slovo dámský trojlístek ve složení Karolína Kuthanová , Tereza Vyoralová a Maria Opočenská.

A pomyslnou tečku za první sezónou Projektu českých nadějí napsal nejužitečnější hráč žákovského Mistrovství České republiky Vojtěch Kudrna.

První sezóně Projektu českých nadějí je sice konec, ale nač to zoufání. Začátkem září se Basketbal.cz se svým ojedinělým počinem přihlásí opět o slovo a v druhé sezóně chce přiblížit Jana Švandrlíka, Beátu Adamcovou, Petra Heřmana, Kamilu Hoškovou a mnohé další.

Podpořte Projekt českých nadějí na facebooku

 


Autorizovaný eshop adidas , všechno zboží SKLADEM, bezkonkureční ceny, široký výběr – boty adidas, tašky adidas, adidas žabky, adidas dámské, adidas pánské

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace