eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Češi U16 v prvním duelu porazili Rakousko | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Češi U16 v prvním duelu porazili Rakousko

📁 Mládež 🕔19.6.2009
Češi U16 v prvním duelu porazili Rakousko

Please enter banners and links.

Česká i rakouská reprezentace kadetů se sešly na soustředění v Klatovech. První přátelské utkání bylo nezvykle ofenzivně laděné, Češi nastříleli 11 trojek a zvítězili o 11 bodů.

Česká i rakouská reprezentace kadetů se sešly na soustředění v Klatovech. První přátelské utkání bylo nezvykle ofenzivně laděné, Češi nastříleli 11 trojek a zvítězili o 11 bodů.

ČR U16 – Rakousko 93:82

Úvod utkání byl v režii rozehrávače hostů Alberta Ngoy, který za 2 minuty zaznamenal 3 získané míče, 6 bodů a donutil trenéra Ulrycha k brzkému time outu. V základní sestavě ve složení Feštr, Švandrlík, Petrák, Bernáth, Volmut, došlo ke změně rozehrávače, leč i Mísař zakončil první útok  ztrátou. Na to už se nemohl dívat Petrák a 7 body v řadě vyrovnal na 9:9. Rakušané byli rychlejší a nedovolili ustrašenému českému týmu rozehrát nacvičené akce. Po první čtvrtině vedli hosté 19:27. Po krátké přestávce vzal hru na sebe Petr Mísař, nenechal se zastrašit soupeřem a zcela opanoval hru. Najížděl, zakončoval, připravoval pozice pro spoluhráče a byl hlavním strůjcem vítězství 31:17 v této části hry. Poločasová pauza jakoby prospěla Rakušanům, za pět minut smazali manko a šli do jednobodového vedení. Těžko říct zda to bylo domácí prostředí, či opětovné vedení soupeře, což nabudilo Kuneše, který začal trefovat z dálky a nebyl k zastavení. Závěrečná část hry přinesla opět spoustu bodů na obou stranách, po dvou trojkách trefili Bejček a Kuneš a domácí tým se mohl radovat z podařeného útočného představení.

Střelci ČR: Kuneš 20 (4 trojky), Bejček 17 (4, TH 4/3), Mísař 11 (1), Petrák 11 (1, 2/2), Kyzlink 10, Bernáth 7 (1, 2/2), Volmut 6 (1/0), Lachman 5 (2/1), Feštr 5 (6/5), Linhart 1 (2/1), Švandrlík 0, Bajar 0
nehráli: Kříž, Hrabovský, Šiška

Vyrovnaný a útočně laděný zápas je tou nejlepší pozvánkou na zítřejší duel od 18 hodin v Praze na Folimance. K zápasu již bude připraven uzdravený Martin Kříž.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace