eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

První exkluzivní rozhovor – Petr Czudek! | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

První exkluzivní rozhovor – Petr Czudek!

📁 Rozhovory 🕔28.8.2008
První exkluzivní rozhovor – Petr Czudek!

Please enter banners and links.

První exkluzivní rozhovor pro náš portál www.probasket.cz je na světě. Rozhovor nám poskytl dlouholetý reprezentační kapitán, velká osobnost českého basketbalu a nyní opora ligového nováčka z Opavy – Petr Czudek!

První exkluzivní rozhovor pro náš portál www.probasket.cz je na světě. Rozhovor nám poskytl dlouholetý reprezentační kapitán, velká osobnost českého basketbalu a nyní opora ligového nováčka z Opavy – Petr Czudek!

 Jakpak se dneska máš?

Přiměřeně věku, váze a venkovní teplotě. 

Jak probíhá příprava na novou sezonu?

Je to tradičně neoblíbená část sezony, ale velice potřebná. Z ní potom vždycky vychází očekávané výsledky.

Jak se těšíš na návrat do nejvyšší soutěže?

Opravdu se moc těším. Už jsem si ani nemyslel, že si ji ještě zahraju.

Jsi připraven prohánět černé rozehrávače?

Já už je asi ani tolik prohánět nebudu, to spíš moji mladší kolegové na rozehrávce – Čarda se Šířou (Michal Čarnecký a Jakub Šiřina, pozn. autora).

Čeho by si chtěl ještě dosáhnout?

Mám už za sebou nějaké tituly, ale tuhle sezonu bych bral playoff všemi deseti!

Jsi rád, že můžeš hrát ligu zrovna v tvé rodné Opavě?

Samozřejmě, v Opavě jsem s basketbalem začínal, vyhrál jsem tady 3 tituly a zažil nejlepší basketbalová léta. Minulou sezonu jsem také zažil poprvé v životě postupovou euforii a zase to bylo s Opavou. Takže samé skvělé zážitky. A hlavně ji mám, co vracet.

Co čekáš od „nováčkovské sezony“? Jak vidíš šance Opavy?

Hlavně to bude o získávání zkušeností. Důležité bude vyhnout se bojům o zachránu a pohybovat se někde v klidnějších vodách. Myslím, že bychom mohli atakovat play off příčky.

Na úvod vás čekají dva těžké zápasy, v Jičíně a doma s Pardubicemi…

V Jičíně nemáme, co ztratit. Bude to hodně zajímavý zápas hlavně pro Ondru Šošku a Marka Štece, kteří k nám přišli právě z Jičína. Ale také to bude zápas zajímavý pro naše fanoušky, protože ti se do Jičína moc těší. Pardubice k nám přijedou jako favorit, ale doufám, že ho dokážeme potrápit a nezklameme tak fanoušky při prvním domácím zápase.

Jaká je síla týmu nebo naopak v čem by mohly být slabiny?

Síla našeho týmu by měla být v nadšení a bojovnosti, slabinu naopak vidím v nezkušenosti, myslím, že budeme mít jeden z nejnižších věkových průměrů v soutěži a to máme v sestavě mě. Ale uvidíme, všechno může být úplně jinak.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace