eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Facundo Campazzo se zařadil mezi legendy ACB ligy | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Facundo Campazzo se zařadil mezi legendy ACB ligy

📁 ACB (Španělsko), Články, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔17.10.2016
Facundo Campazzo se zařadil mezi legendy ACB ligy

Please enter banners and links.

Argentinský rozehrávač předvedl v Madridu v souboji s Realem výkon, kterým se zapsal zlatým písmem do historie španělské ligy.

Murcia na Real neumí. V předchozích 20 zápasech odešla vždy poražena a nevyšlo jí to ani tentokrát, byť její hráči kladli od začátku až do konce srdnatý odpor. Sedm minut před koncem hosté prohrávali o sedmnáct bodů, aby o čtyři minuty později bylo vyrovnáno! Postaral se o to argentinský kouzelník Facu Campazzo, který byl v tu chvíli doslova u všeho. V utkání nakonec zaznamenal 19 bodů, 6 doskoků a 14 asistencí a nesmazatelně se tak zapsal do historie. Podobný kousek se totiž v ACB lize ještě nikdy nikomu nepodařil.

Jeho snaha, bohužel, přišla vniveč, jelikož domácí se z vyrovnání rychle otřepali. Během minuty se trefil Dončič, po něm z perimetru Rudy Fernández a šňůru sedmi bodů v řadě zakončil ukázkovou smečí Američan Randolph.

Úhlavní sok Realu tolik štěstí neměl. Zraněními sužovaná Barcelona nedala v Bilbau v úvodních pěti minutách zápasu ani bod a za další minutu už prohrávala rozdílem 22 bodů! Pak konečně našla ztracenou mušku a Američané Rice s Doellmanem domácím zle zatápěli. Ztráta však byla příliš vysoká a Bilbao mělo oporu v Bamforthovi s kapitánem Mumbrú. Oba zaznamenali po 25 bodech, včetně devíti trojek, a hlavně jejich zásluhou mohla vyprodaná hala bouřlivě oslavovat čtvrtou výhru v řadě.

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace