eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Facundo Campazzo se zařadil mezi legendy ACB ligy | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Facundo Campazzo se zařadil mezi legendy ACB ligy

📁 ACB (Španělsko), Články, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔17.10.2016
Facundo Campazzo se zařadil mezi legendy ACB ligy

Please enter banners and links.

Důvod k oslavě měl i Adam Pecháček, který strávil na palubovce téměř 15 minut, během nichž zaznamenal 6 bodů, 6 doskoků a ještě 2 zisky. Patrik Auda se v dresu poražených blýskl 9 body, 7 doskoky a 2 asistencemi a bez pěti minut odehrál celé utkání.

Návrat do Vitorie Davidu Jelínkovi nevyšel a po dvou parádních představeních tentokrát přišel půst. Proti bývalým spoluhráčům zaznamenal 7 bodů, ale také 5 ztrát. V ofenzivně laděném zápase měli domácí od začátku navrch a ve třetí čtvrtině hosty z Andorry dorazili, když během pouhých dvou minut zaznamenali 13 bodů v řadě, aniž by jediný inkasovali. Rázem vedli vysokým dvouciferným rozdílem a zápas měli zcela pod kontrolou až do závěrečné sirény.

Vynikající výkon rozehrávače Jamara Wilsona zajistil Estudiantes druhé vítězství v sezóně. Američan s finským pasem proměnil všech šest pokusů ze střední vzdálenosti, přidal dvě trojky a s 21 body byl nejlepším střelcem zápasu. Jedenáct bodů nastřílel v rozhodující závěrečné čtvrtině, v níž hned zkraje domácí odskočili Fuenlabradě dvěma trojkami a když si tři minuty před koncem vypracovali dvouciferný náskok, bylo rozhodnuto. Hosty nespasil ani další skvělý výkon mladého Senegalce Diagného. Ten si díky 13 bodům a 11 doskokům připsal svůj první letošní double double.

Malaga doma přehrála Gran Canarii, která po čtyřech kolech společně s Badalonou uzavírá ligový peloton. Tým, který měl být černým koněm soutěže, se ocitl v krizi a marně hledá ztracenou tvář. Tentokrát se jeho hráčům stal osudným výkon ve třetí čtvrtině, v níž inkasovali plných 30 bodů, především z ruky srbského internacionála Nedoviče. A zatímco domácí hráli kolektivně a přesně, hosté se dopustili řady zbytečných chyb, po nichž inkasovali plných 26 bodů.

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace