eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Golden State zabralo, postupové pozice jsou ale stále daleko

📁 NBA, Topstory 🕔31.1.2024
Golden State zabralo, postupové pozice jsou ale stále daleko

Please enter banners and links.

Golden State Warriors po dvou porážkách zabrali a porazili Philadelphii 76ers 119:107. Zazářil především Steph Curry, postupové pozice jsou ale nadále poměrně daleko.

Golden State přišlo v utkání proti Philadelphii o vedení až na konci první čtvrtiny. Domácí prohrávali poté ještě na začátku třetí čtvrtiny, od té chvíle ale převzali otěže klání a došli si pro vítězství po dvou domácích porážkách od Sacramenta a Los Angeles Lakers.

Sedmatřiceti body, osmi doskoky a sedmi asistencemi zazářil Steph Curry. Zdatně mu sekundovali Jonathan Kuminga a Andrew Wiggins, kteří nasbírali 26, respektive 23 bodů.

Do sestavy hostů se po zranění vrátil nejužitečnější hráč poslední sezony Joel Embiid, se čtrnácti body a sedmi doskoky ale spokojen být nemohl. Co se Golden State týče, s dvaceti výhrami a čtyřiadvaceti prohrami zůstává na dvanácté pozici v Západní konferenci, přičemž na postupové příčky aktuálně ztrácí čtyři výhry. Nutno ale dodat, že oproti desátému Utahu má pět utkání k dobru.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace