eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Detroit se negativním způsobem zapsal do historie NBA | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Detroit se negativním způsobem zapsal do historie NBA

📁 NBA, Topstory 🕔27.12.2023
Detroit se negativním způsobem zapsal do historie NBA

Please enter banners and links.

Je zřejmé, že Detroit Pistons bude mít v příštím roce největší šanci ulovit na draftu jedničku. V NBA totiž s největší pravděpodobností skončí beznadějně poslední.

Ano, jen čtyři výhry má San Antonio Spurs, pět poté Washington Wizards. Po třiceti zápasech se ale jednoznačně nejhůře vede Detroitu. Ten přitom začal výborně a po prohře o jediný bod proti  Miami v dalších duelech slavil vítězství.

To poslední přišlo 29. října na domácí palubovce proti Chicagu Bulls. Od té doby nic. Detroit prohrál neuvěřitelných sedmadvacet klání v řadě a vytvořil nový nelichotivý rekord NBA.

Rekord to je zatím v rámci jedné sezony. Ten absolutní drží Philadelphia 76ers, která mezi ročníky 2014/15 a 2015/16 prohrála v řadě osmadvacetkrát.

Doma proti Brooklynu přitom nezačal vůbec zle a hned v první čtvrtině si dokázal vypracovat až čtrnáctibodový náskok. V polovině druhé čtvrtiny převzal otěže hostující celek, přesto se Detroit vrátil do vedení ve třetí i v poslední čtvrtině. Brooklynu ale nakonec podlehl 112:118 a je definitivně zapsán v historii NBA.

Detroitu nepomohl ani další famózní výkon rozehrávače Cadea Cunningham, jenž nasázel 41 bodů, přidal 9 doskoků a 5 asistencí.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace