eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Extraliga juniorek: Tři týmy mají MČR na dosah, Sparta srovnala krok s Hradcem

📁 Články, Domácí soutěže, Mládež, Topstory 🕔21.3.2017
Extraliga juniorek: Tři týmy mají MČR na dosah, Sparta srovnala krok s Hradcem

Please enter banners and links.

Play – out:

Žďár byl již v neděli úspěšný a vrátil tak Strakonicím sobotní porážku. O svém úspěchu rozhodly domácí hráčky až v závěrečném dějství, které vyhrály 20:13. Strakonice trápil vysoký počet ztrát, Žďár si k vítězství pomohl dvaceti útočnými doskoky. Domácí tým k výhře dovedla Tereza Vítová, která zatížila konto Strakonic dvaceti sedmi body (z pole 14/10, trojky 3/1, TH 5/4). Zuzana Holéczyová přidala bodů čtrnáct, Lada Štěpánková zajistila stejný počet doskoků. Po čtrnácti bodech v dresu Strakonic nastřílely Tereza Brušáková a Sára Vadlejchová.

Na půdu soupeře zavítala i Slovanka, ta ale dokázala vyhrát i podruhé ve skupině o záchranu. Pražský tým sice prohrával v poločase o jedenáct bodů, již během třetí části ale skóre srovnal. Do závěrečného dějství se tak šlo za stavu 51:51. V poslední čtvrtině měl převahu pražský celek, který nakonec zvítězil o tři body. Andrea Ondroušková nastřílela osmnáct bodů a přidala šest doskoků spolu s pěti zisky. V utkání zazářily jablonecké sestry Ješkeovy, které dohromady nasázely padesát z celkových jednasedmdesáti bodů domácího týmu.

Nedělní výsledky:

SŠMH Handicap Brno – OP Prostějov 79:50

USK Praha – Loko Trutnov 61:49

SBŠ Ostrava – KP Brno 60:48

BA Sparta Praha – Sokol Hradec Králové 76:73

BK Žďár nad Sázavou – BK Strakonice 70:63

Bižuterie Jablonec nad Nisou – Basket Slovanka 71:74

 

Zdroj foto: www.dorkybrno.webnode.cz

Ohlasy: www.bktrutnov.cz

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace