eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Narozeniny nenarozeniny, Satoranský proseděl zápas v Memphisu na lavičce

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔31.10.2016
Narozeniny nenarozeniny, Satoranský proseděl zápas v Memphisu na lavičce

Please enter banners and links.

Washington prohrál i druhý zápas v sezóně a českému reprezentantovi oslava významného životního jubilea poněkud zhořkla.

Memphis byl doma favoritem a svou úlohu zvládl. Washington porazil 112:103 po prodloužení, které zařídila trojkou opora Marc Gasol patnáct sekund před vypršením normální hrací doby. Hosté si mohli drbat hlavu, neboť v posledních čtyřech minutách promrhali osmibodový náskok. V nastavení proměnili Gasol s rozehrávačem Conleyem čtyři trestné hody a když mohutný Španěl přidal zakrátko i další trojku, bylo rozhodnuto. Hosté minuli v prodloužení osm pokusů ze hry za sebou a nebýt trojky Thorntona těsně před koncem, vyšli by v nastaveném čase bodově zcela naprázdno.

Tomáš Satoranský naskočil do zápasu až v prodloužení. Půldruhé minuty před skončením zápasu vystřídal Bradleyho Beala, přes veškerou snahu se mu však zapsat se do statistik nepodařilo. Oslava 25. narozenin tak nedopadla úplně dle jeho představ.

V domácím dresu zaznamenali Marc Gasol a Mike Conley double double. První za 20 bodů a 10 doskoků, druhý za 24 bodů a 11 asistencí. Washingtonu nepomohlo ani 22 bodů Johna Walla.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace