eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Barcelona zvítězila i bez vyloučeného trenéra Barcokase

📁 ACB (Španělsko), Články, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔31.10.2016
Barcelona zvítězila i bez vyloučeného trenéra Barcokase

Please enter banners and links.

Temperamentní řecký lodivod byl v utkání ve Fuenlabradě vykázán z lavičky, jeho svěřenci ale i bez něj a navzdory řadě zranění dovedli zápas do vítězného konce a udrželi si kontakt se špičkou ACB ligy.

Necelých sedm minut před koncem zápasu se Barcokas opřel do jednoho z rozhodčích, načež inkasoval druhou technickou chybu a s nevěřícným výrazem ve tváři musel opustit palubovku. Barcelona v tu chvíli prohrávala o bod a její kouč jí situaci rozhodně neulehčil, jelikož domácí kapitán Popovič proměnil trestný hod a agilní Diagné, zapůjčený před sezónou právě z Barcelony, vzápětí zvýšil na rozdíl čtyř bodů. Televizní oddechový čas přišel hostům náramně vhod. Po návratu na hřiště vrátil do hry hosty trojkou Perperoglou a o svém vítězství rozhodli hráči Barcy šňůrou třinácti bodů, na níž domácí dokázali zareagovat jediným košem a s Barcelonou tak prohráli třináctý zápas v řadě za sebou.

Celek z předměstí Madridu zabředl do problémů. Kvůli zranění vypadl ze sestavy nejméně na měsíc veterán Šekulič, další veterán Cabezas požádal klub o předčasné ukončení spolupráce a nově angažovaný dlouhán Xavi Rey do hry nic zásadního nepřinesl.

V čele tabulky zůstal po zápase se Zaragozou bez porážky Real Madrid. Hosté ve španělské metropoli drželi krok celý první poločas, po přestávce ale Bílý balet rozjel očekávaný střelecký koncert. Neudržitelný Sergio Llull dal ve třetí čtvrtině 12 bodů, Real si vytvořil dvouciferný náskok a když se v závěrečných deseti minutách rozstřílel ještě Jaycee Carroll, odvezli si hosté z Madridu vysokou porážku a nepomohl jim ani double double Isaaca Fotu, který zaznamenal 14 bodů a 10 doskoků.

Pokračování: 1 2 3
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace