eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Opava si vyšlápla na Děčín, Pardubice zpět na vlně výher

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔31.1.2016
Opava si vyšlápla na Děčín, Pardubice zpět na vlně výher

Please enter banners and links.

Igrutinovič opět hrdinou

Luka Igrutinovič je ve famózní formě. Brno porazil prakticky sám a hostům, kteří do poslední periody vstupovali pouze se čtyřbodovou ztrátou zbyly oči pro pláč. Srbský hráč zaznamenal 27 bodů a měl také velmi dobrou střelbu z pole 10/16. V klíčových chvílích proměňoval nesmírně těžké střely a po zásluze byl vyhlášen hráčem utkání. V poslední části podrželo Novou Huť pro změnu duo Bohačík – Kerr a oslabené Brno se už na odpor nezmohlo. V hostujícím dresu si odbyl premiéru Američan Lyndor, jehož účet se zastavil na 4 bodech a stejném počtu doskoků. Nejlepším střelcem MMCITÉ se stal s 20 body Paul Egwuonwu, jenž přidal i 10 doskoků. Ostrava vyhrála potřetí v řadě a připsala si jedenáctý triumf v této sezoně.

„Říkal jsem, že to bude nepříjemný tým, který má vyvážený tým, má tam cizince, střelce, zkušenost. My jsme věděli, co nás čeká. My po týdnu, co jsme trénovali v malém počtu, tak jsme rádi, že jsme vyhráli a jsme spokojeni. Poločas jsme nebránili, dostali jsme 42 bodů. Přešli jsme hloupě do jejich pick and rollu, nebyli jsme v B-side helpu a dostávali jsme spoustu bodů. Řekli jsme si, že takhle ne, ve druhém poločase jsme dostali 27 bodů a to rozhodlo. Brno nedalo nějaké otevřené trojky, ale to když prohráváš o 10, tak se stane. Klukům gratulace v tom stavu, v jakém jsme, že to zvládli v 7 lidech. Hráč utkání Igrutinovič, který je v závěru porazil sám,“ oddechl si kouč Ostravy Dušan Medvecký.

„Chci především pogratulovat Nové huti k vítězství. Ve čtvrté čtvrtině k tomu nakročila a měla k němu blíže. Jinak to bylo naprosto vyrovnané utkání. Bohužel dnes rozhodovala úspěšnost střelby za 3 body a v těch rozhodujících okamžicích jsme otevřené střely neproměnili. To byl jeden z důležitých okamžiků, pak to byl individuální výkon Luky Igrutinoviče, který dneska předvedl, co to je, když najede do tří hráčů a promění těžké střely, což se mu povedlo asi 5x nebo 6x, kde přes blok neuvěřitelným způsobem proměňoval střely a nezastavilo ho ani to, že jsme to zavřeli do zóny a ty nájezdy tam měl úplně stejný a byl to on, kdo utkání rozhodl,“ vyzdvihl výkon Igrutinoviče lodivod Brna Tomáš Pětivlas.

 

Foto: Stanislav Kolařík

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace