eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bledsoe podstoupil operaci kolene. Do sezóny se nevrátí | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Bledsoe podstoupil operaci kolene. Do sezóny se nevrátí

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔30.12.2015
Bledsoe podstoupil operaci kolene. Do sezóny se nevrátí

Please enter banners and links.

Rozehrávač  Phoenixu Suns Eric Bledsoe si v letošní sezóně už nezahraje. Po operaci kolene, které si poranil v sobotním zápase proti Philadelphii, Suns oznámili, že se Bledsoe do tohoto ročníku už nezapojí. Tým odhaduje, že se na hřišti znovu ukáže nejdříve na podzim příštího roku.

Bledsoe si způsobil přetržení menisku a v úterý podstoupil operaci. Trenér Suns Jeff Hornacek před výsledkem zákroku ještě doufal, že by se Bledsoe mohl vrátit do šesti týdnů. Absence nejvíce skórujícího hráče tým určitě oslabí, Hornacek ale s odhadovanou roční rehabilitací souhlasí. „Sám jsem měl meniskus poraněný. Buď vám to spraví nebo to vyříznou. Vyléčit to je pravděpodobně nejlepší řešení. Nemůžete hrát delší dobu, ale pro koleno je to nejlepší“, uvedl Hornacek.

Rozehrávačská dvojice Eric Bledsoe – Brandon Knight se statisticky zasluhuje o téměř polovinu bodů, které Suns v zápase nastřílejí. Bledsoeova útočná statistika (20.4 bodů na zápas) bude týmu chybět. Knight zaznamenává 19.8 bodů na zápas. Větší šanci by tak mohl dostat nováček Devin Brooker, který pravděpodobně dostane nejvíc z Bledsoeových minut.

Pro Phoenix nepřišly špatné zprávy v zrovna nejsvětlejším období. Suns prohráli 16 z posledních 21 zápasů.

Zdroj foto: basketball-wikia.com

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace