eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Harden se probral. Rockets poprvé zvítězili | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Harden se probral. Rockets poprvé zvítězili

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔3.11.2015
Harden se probral. Rockets poprvé zvítězili

Please enter banners and links.

Po nevydařeném startu sezóny dokázali Houston Rockets konečně zvítězit. Po těsném souboji si domácí Texasané připsali první výhru, a to nad Oklahoma City Thunder 110–105. Fanoušci Houstonu čekali celé tři zápasy na příchod formy Jamese Hardena. Ten si v zápase nakonec připsal 37 bodů.

Harden nezačal sezónu podle svých nejlepších představ. Nedařila se mu zvlášť střelba z dálky. Z předchozích tří zápasů byla jeho úspěšnost střelby za tři body 3/32. V posledním zápase dokonce 0/10 po prohře v Miami. „Snažím se nad tím moc nepřemýšlet. Jsem dobrý střelec a teď se mi zrovna nedaří,“ přiznal Harden po nedělní prohře.

Harden vysvobodil Houston v třetím dějství, které Rockets vyhráli 28-14. Jeho trefy zpoza trojkové čáry zvedly přesnost na 4/12. „James je velmi dobrý hráč, chytil by se dřív nebo později,“ komentuje jeho výkon trenér Kevin McHale.

Domácí představení Rockets podpořili i Ty Lawson s double-doublem (14 bodů, 11 asistencí) nebo Dwight Howard (16 bodů, 8 doskoků). Texaské rakety tak dokázali zastavit rozjetou Oklahomu v čele s Russelem Westbrookem a Kevinem Durantem, a udělit jí první porážku.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace