eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Batum uchránil Hornets před jeho bývalým týmem | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Batum uchránil Hornets před jeho bývalým týmem

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔16.11.2015
Batum uchránil Hornets před jeho bývalým týmem

Please enter banners and links.

Nicolas Batum se blýskl 33 body ve včerejším duelu Charlotte Hornets proti Portlandu Trail Blazers. Ti se v poslední čtvrtině dokázali vzpamatovat z deficitu 29 bodů a zahrozili otočením zápasu. Batum, který to předvídal, však zná svůj bývalý tým tak dobře, že žádný zvrat nedovolil. Hornets zvítězili 106 – 94.

„Říkal jsem klukům, že ještě zaberou. Že se jen tak nevzdají. Vytvoří si šňůru a to se také stalo,“ komentuje Batum to, jak varoval své spoluhráče. Francouzský křídelník nakonec ukončil zápas s 33 body, což je zatím jeho letošní nejlepší výkon.

Batum se už od začátku rozehrával k velkému výkonu. Možná právě proto, že věděl nejlíp, jak soupeř hraje. „V té sestavě jsem hrál poslední tři roky. Znám se s trenéry i s hráči. Oni jsou ti nejlepší, co se týče vracení se do zápasu a mají toho nejlepšího trenéra (Terry Stotts) pro tyto situace,“ vysvětloval Batum, který v létě z Trail Blazers absolvoval přestup do Hornets.

Na tabuli střelců se také objevili Al Jefferson s 29 body a Kemba Walker s 14 nebo Jeremy Lamb s 13. Na druhé straně  Damian Lilliard s 23 a C.J. McCollum s 16 nedokázali dotáhnout zvrat do konce a tím Trail Blazers utrpěli pátou porážku v řadě. Hned dnes večer přiletí do San Antonia, ve kterém budou čelit Spurs.

Zdroj foto: NBAE / Getty Images

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace