eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Champions Camp 2012: Registrace otevřena | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Champions Camp 2012: Registrace otevřena

📁 Mládež 🕔4.2.2012
Champions Camp 2012: Registrace otevřena

Please enter banners and links.

Hráči a hráčky ve věku od 10 do 18 let se mohou od 1. února přihlásit na basketbalový kemp, který jako jediný v České republice vedou američtí trenéři se zkušenostmi z NBA.

Hlavními trenérskými osobnostmi letošní akce budou stejně jako vloni vítěz NBA z roku 2004 Herb Brown a TV expert týmu NBA Portland Trail Blazers Michael Holton. Champions Camp 2011 byl beznadějně vyprodán a po velice pozitivních ohlasech účastníků i jejich rodičů se organizátoři rozhodli v roce 2012 na začátku letních prázdnin otevřít dva basketbalové kempy. Ty se uskuteční v Kralupech nad Vltavou od 1. do 6. a od 8. do 13. července.

Ústředním basketbalovým motivem letošního ročníku jsou individuální herní činnosti. V průběhu týdne budou hráči společně s trenéry z NBA pracovat na svém driblingu, přihrávkách, střelbě a doskakování. Svojí techniku budou konzultovat s Holtonem a Brownem u videa. Američany doplňuje desítka českých týmových trenérů, kteří budou své svěřence koordinovat, pomát jim v komunikaci a překládat. Sportovní program budou každý den obohacovat přednášky odborníků o sportovní psychologii, sportovní výživě, etice a pravidlech basketbalu.

Lonští účastníci dali ve zpětné vazbě podněty k vylepšením programu, podle nichž organizátoři připravili několik zásadních změn. Tou nejpodstatnější je snížení počtu hráčů na stanovištích Američanů. Kempeři budou díky této změně v ještě intenzivnějším kontaktu s Holtonem i Brownem a zároveň s nimi stráví každý den minimálně 4 hodiny. Oběd se bude podávat po skupinách, čímž se podstatně zkrátí doba čekání a získaný čas využijí účastníci k trénování nebo odpočinku. Hráči dostanou příležitost ukázat se ve více zápasech letní ligy a budou mít možnost výběru druhé večeře.

Program bude probíhat na kvalitních sportovištích města Kralupy nad Vltavou. Ubytování a stravování 6x denně je zajištěno ve 3* Hotelu Sport. Na stanovištích Američanů bude všem hráčům k dispozici iontový nápoj a voda. Dozor a zdravotník budou v pohotovosti 24 hodin denně.

Výsledky zpětné vazby od loňských účastníků jasně ukazují, že byli s Champions Campem spokojeni, Američané se jim věnovali osobně, program byl pro ně přínosný a rozhodně doporučí účast svým přátelům. Cena zůstává i přes zvýšení DPH stejná jako v loňském roce.

Více informací a registrace ZDE

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace