eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kdy odstartuje nový ročník NBA? Za velkou louží slibují ještě před Vánocemi, ale zápasů bude méně

📁 Články, NBA, Topstory 🕔5.11.2020
Kdy odstartuje nový ročník NBA? Za velkou louží slibují ještě před Vánocemi, ale zápasů bude méně

Please enter banners and links.

Nový ročník NBA by mohl odstartovat ještě před Vánocemi, konkrétně pak 22. prosince. Závěr minulé sezóny byl vinou pandemie koronaviru posunut, tudíž se představitelé basketbalové soutěže i hráčské asociace NBPA domluvili na tom, že ubude deset zápasů, tudíž by každý tým měl odehrát 72 utkání.

Zatímco NBA chce nový ročník rozjet již před Vánocemi, hráči měli zájem o start v polovině ledna.  Draft se uskuteční 18. listopadu online a tréninkové kempy by se měly otevřít od prvního prosincového dne. Pokud by nová sezóna skutečně začala ještě před Vánocemi, skončit by pak mohla ještě před začátkem přeložených olympijských her v Tokiu.

Velký otazník se zatím vznáší nad diváckou kulisou. NBA minulý ročník musela dohrát před prázdnými tribunami a ze vstupného ohlásila ztrátu 800 milionů dolarů. O dalších 400 milionů pak přišla na sponzoringu a prodeji reklamních předmětů. Po několikaměsíční přestávce se od konce července dohrávala v uzavřeném komplexu u Orlanda na Floridě a šampiony se nakonec stali hráči Los Angeles Lakers.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace