eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington porazil Atlantu v sezóně potřetí za sebou | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Washington porazil Atlantu v sezóně potřetí za sebou

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔23.3.2017
Washington porazil Atlantu v sezóně potřetí za sebou

Please enter banners and links.

Vítězství 104:100 zařídili John Wall a Bradley Beal.

Washington sice prohrál první poločas, po změně stran ovšem přidal a hru i skóre vyrovnal. Rozhodující moment pak přišel v polovině závěrečné čtvrtiny, kdy dostal hosty z města Coca Coly naposledy do vedení rozehrávač Schröder z trestných hodů. Hráči Wizards následně kontrovali šňůrou 14:2 a během pouhých dvou minut se ujali vedení 91:80. Deset bodů v tu chvíli zaznamenaly obě hvězdy John Wall a Bradley Beal. Wall pak v poslední minutě proměnil klíčovou střelu po cloně od dlouhána Gortata, kterou zvýšil na 101:96, a pojistil vítězství.

Domácí využili absence hostujícího Paula Millsapa a měli znatelnou převahu na doskoku, především útočném, kde sebrali 18 míčů, z toho Porter s Mahinmim hned jedenáct.

Bradley Beal zaznamenal 28 bodů, John Wall přidal 22 bodů a 10 asistencí a všechny body nastřílel během druhého poločasu. V týmu Hawks byl s 29 body nejlepším střelcem Tim Hardaway jr.

Tomáš Satoranský se tentokrát na palubovce neobjevil.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace