eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington pokořil Chicago, Satoranský zůstal na lavičce

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔18.3.2017
Washington pokořil Chicago, Satoranský zůstal na lavičce

Please enter banners and links.

Hráči Wizards zvítězili ve čtvrtém vzájemném měření sil v letošní sezóně nad Bulls 112:107.  

Do zápasu v hlavním městě USA nastoupili hosté bez Dwyana Wada, u něhož vyšetření odhalilo zlomeninu lokte a v základní části se už neobjeví. Bez něj hráči Chicaga prohrávali v průběhu zápasu o osmnáct bodů, přesto nakonec dokázali duel řádně zdramatizovat a Wizards v závěrečné čtvrtině odolávali jen díky Bradleymu Bealovi. Jimmy Butler snížil 40 sekund před koncem trojkou na 108:107. Po dvou trestných hodech Otto Portera ale v poslední akci Bulls minul Butler vyrovnávací trojku a vítězství domácích pečetil z trestných hodů John Wall.

Hvězda Wizards nastoupila do utkání navzdory poraněnému kotníku a vedle 14 bodů přispěla k vítězství také 20 asistencemi, což je jeho nový rekord v kariéře.

Trenér Brooks dal proti Chicagu velký prostor náhradníkům. Francouz Mahinmi zaznamenal 16 bodů, Brandon Jennings 8 asistencí, Tomáš Satoranský ovšem proseděl celý zápas na lavičce.

Nejlepším střelcem Washingtonu byl s 24 body Bradley Beal, na druhé straně pálil s 28 body nejpřesněji Jimmy Butler.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace