eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington potřeboval k vítězství v Brooklynu prodloužení

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔9.2.2017
Washington potřeboval k vítězství v Brooklynu prodloužení

Please enter banners and links.

Hráči z hlavního města USA promarnili v zápase dvouciferný náskok a výhru zachraňovali až v nastaveném čase.

Na začátku závěrečné části vedli Wizards 84:72, byť se většina jejich hráčů střelecky trápila. Nejhorší tým NBA však vzápětí kontroval šňůrou 17:5 a začala přetahovaná o vítězství. V poslední minutě vyrovnal na 100:100 domácí Bojan Bogdanovič a když John Wall následně dvakrát minul a potřetí mu rozhodčí odpískali prorážení, dospěl zápas do prodloužení. Sedm sekund před jeho vypršením vedli hosté 113:110, Wall ale ztratil míč a mohl jen děkovat, že se nejlepší střelec Brooklynu Bogdanovič z dobré pozice netrefil a jeho tým tak prohrál třináctý zápas doma v řadě.

K vítězství Washingtonu 114:110 přispěl 2 body, 2 doskoky, 3 asistencemi a 2 bloky Tomáš Satoranský, který v Brooklynu odehrál 15 minut. Nejaktivněji si počínal ve druhé čtvrtině, kdy zaznamenal svůj jediný koš v utkání. Na perimetru se krásně zbavil obránce a nájezd pod koš zakončil úspěšnou „bombou“ a la Navarro přes ruce bránícího Justina Hamiltona.

V sestavě Washingtonu odehrál kvůli rozličným problémům s koleny teprve druhý zápas v sezóně dlouhán Ian Mahinmi, který nahradil zraněného Markieffa Morrise. Zaznamenal 2 body a 5 doskoků; na hráče, který v létě podepsal s Washingtonem čtyřletou smlouvu za 64 milionů dolarů, mizerný výsledek.

Nejlepším střelcem vítězů byl s 31 body Bradley Beal, 23 bodů a 12 asistencí přidal John Wall. Nejlepším střelcem Brooklynu byl s 21 body Bojan Bogdanovič, o bod méně přidal Brook Lopez, který se však necelé dvě minuty před koncem normální doby vyfauloval.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace