eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tomáš Satoranský si v Houstonu nezahrál | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Tomáš Satoranský si v Houstonu nezahrál

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔3.1.2017
Tomáš Satoranský si v Houstonu nezahrál

Please enter banners and links.

Český rozehrávač přihlížel porážce 101:91 znovu pouze z lavičky náhradníků.

Do sestavy Wizards se vrátil Bradley Beal a kouč Brooks vsadil na palubovce Rockets hlavně na hráče základní sestavy. V prvním poločasu mu jeho tah vyšel na jedničku. Jeho svěřenci vyhráli první čtvrtinu o patnáct bodů, při odchodu do šaten ještě vedli dvouciferným rozdílem a John Wall zaznamenal většinu svých bodů právě v této fázi hry. Po přestávce ale domácí, kteří se v úvodním poločase střelecky trápili, vlétli na hřiště jako rozzuřené vosy. Třetí čtvrtinu vyhráli 37:17, dali sedm trojek a byli zpátky ve hře. Pět minut před koncem zápasu, kdy na výsledkové tabuli svítil nerozhodný stav 82:82, přišly velké chvíle Erica Gordona. Nejlepší střelec Rockets zaznamenal trojku, posléze proměnil dva trestné hody, aby následně přidal další trojku a zajistil Houstonu další vítězství v řadě.

Gordon zaznamenal celkem 31 bodů, z toho 23 ve druhém poločasu. Veškerou pozornost na sebe ovšem strhl znovu James Harden, který zaznamenal 23 bodů, 10 doskoků a 10 asistencí a připsal si další triple double v letošní sezóně. V dresu hostů zaznamenal uzdravený Bradley Beal 27 bodů, John Wall přidal 18 bodů a 12 asistencí.

 

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace