eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ondřej Balvín si plácl s Estudiantes Madrid | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Ondřej Balvín si plácl s Estudiantes Madrid

📁 ACB (Španělsko), Články, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔26.1.2017
Ondřej Balvín si plácl s Estudiantes Madrid

Please enter banners and links.

Český reprezentant se vrací do španělské ACB a rozšíří řady aktuálně dvanáctého celku tabulky.

Stalo se tak poté, co vedení klubu dosáhlo dohody s agentem dlouhána Aliho Traoré o předčasném ukončení stávající spolupráce. Trenér Salva Maldonado nebyl spokojen s výkony zkušeného Francouze, které se ani přes několikerá upozornění nelepšily. V posledních dvou utkáních neodehrál ani minutu a jeho čas v Madridu se nyní naplnil.

Ondřej Balvín dostal přednost před zkušeným Černohorcem Vladimirem Golubovičem. Český dlouhán od začátku sezóny strávil v Bayernu Mnichov více času na lavičce než na palubovce a po příchodu Maika Zirbese se stal náhle nepotřebným. V Madridu bude prozatím hostovat do konce letošní sezóny, po jejímž skončení bude s bavorským velkoklubem jednat o svém dalším osudu.

Vrací se do známého prostředí. Ve Španělsku strávil posledních šest let a v uplynulé sezóně byl s průměrem 9,6 bodů a 7,4 doskoků a úspěšností střelby 66% jedním z vůdčích hráčů Sevilly.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace