eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington porazil Indianu, Tomáš Satoranský nehrál | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Washington porazil Indianu, Tomáš Satoranský nehrál

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔29.12.2016
Washington porazil Indianu, Tomáš Satoranský nehrál

Please enter banners and links.

Český rozehrávač neodehrál proti Indianě znovu ani minutu a jen přihlížel tomu, jak se jeho tým po výhře 111:105 přibližuje osmičce pro play off.

Wizards nyní mají bilanci 15 výher a 16 porážek a od posledního postupového místa do play off je momentálně dělí jediné vítězství a mohou jen litovat velmi bídného startu do sezóny, kdy z úvodních deseti zápasů vyhráli jen dva.

Ústřední postavou Washingtonu byl tentokrát John Wall, jemuž jen o vlásek unikl triple double – zaznamenal 36 bodů, 11 doskoků a 9 asistencí. Dokonale tak nahradil Bradleyho Beala – ten si v první čtvrtině poranil kotník a i když se ještě na chvíli objevil na palubovce, do druhé půle už nenastoupil. Celá základní sestava Wizards zaznamenala v utkání minimálně 10 bodů.

Indianě nepomohl ani návrat Monty Ellise, který kvůli zranění vynechal pět zápasů. Hosté v hlavním městě USA propadli pod oběma koši. Domácí hráči ty z Indiany přeskákali poměrem 54:34 a z tzv. druhé šance vytěžili 15 bodů. Polské kladivo Marcin Gortat doskočil sám 16 míčů.

Hosté vedli jen v prvním poločase, jenže na jeho konci dal John Wall devět bodů a Washington se dostal do dvouciferného vedení. Hosté ve třetí části ještě jednou snížili na 71:68, jenže domácí kontrovali šňůrou dvanácti bodů v řadě a od té chvíle až do konce zápasu měli nad hosty jasně navrch.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace