eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tomáš Satoranský znovu v akci… a vítězně | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Tomáš Satoranský znovu v akci… a vítězně

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔31.12.2016
Tomáš Satoranský znovu v akci… a vítězně

Please enter banners and links.

Český rozehrávač dostal proti Brooklynu šanci na dvanáct minut a těšil se s Washingtonem z vítězství 118:95.

Na palubovku přišel těsně před koncem první čtvrtiny a po dvou minutách druhé čtvrtiny přesně přihrál na trojku nejlepšímu střelci Wizards v utkání Treyi Burkovi. Za další dvě minuty měl možnost skórovat, trojkový pokus ale neproměnil a to bylo od něj napoprvé vše. Šanci dostal ještě v posledních pěti minutách zápasu za rozhodnutého stavu, do statistik se ovšem zapsal pouze faulem na zakončujícího protihráče, resp. ztrátou míče.

Washington prohrával pouze v úvodu utkání; na konci první čtvrtiny už vedl o osm bodů a ve zbývajícím čase už svůj náskok pouze navyšoval. V domácím prostředí zvítězil poosmé v řadě a vůbec poprvé v sezóně dosáhl vyrovnané bilance vítězství a porážek a ve Východní konferenci mu v současné chvíli patří šestá příčka.

Trey Burke zaznamenal 27 bodů, z toho 20 v prvním poločasu, a proměnil všech pět trojek. Výtečně tak zastoupil zraněného Bradleyho Beala. John Wall přidal 19 bodů a 14 asistencí, Marcin Gortat pak 19 bodů a 13 doskoků.

 

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace