eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tomáš Satoranský vyšel v Orlandu bodově naprázdno | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Tomáš Satoranský vyšel v Orlandu bodově naprázdno

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔26.11.2016
Tomáš Satoranský vyšel v Orlandu bodově naprázdno

Please enter banners and links.

Český reprezentant vůbec poprvé od začátku sezóny nedal ani bod, přesto nakonec se svými spoluhráči slavil výhru Washingtonu v Orlandu 94:91.

Stalo se tak především proto, že trenér Brooks tentokrát vsadil především na základní pětici hráčů. Ani jeden z nich neodehrál na palubovce Magic méně než 32 minut, zatímco nejpilnějším náhradníkem byl s 15 minutami Andrew Nicholson. Tomáš Satoranský odehrál 11 minut, nejvíce na přelomu první a druhé, resp. na začátku závěrečné čtvrtiny. Zradila jej střelba; minul všechny čtyři pokusy, z toho hned tři zpoza trojkového oblouku. Na výhře se podílel alespoň 3 doskoky a 1 ziskem.

Hrdinou Washingtonu byl znovu John Wall, který půldruhé minuty před koncem zvýšil na 88:85 a o půl minuty později proměnil po odpovědi domácího Greena také rozhodující střelu, když unikl bránícímu Paytonovi a navzdory faulu přesně zakončil z pod koše. Proměnil i nařízený trestný hod a Washington si tak připsal páté vítězství v letošní sezóně. S 26 body a 10 asistencemi byl Wall nejlepším hráčem vítězů, v domácí dresu zaznamenal 17 bodů a 17 doskoků Nikola Vučevič.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace