eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tomáš Satoranský vyšel proti San Antoniu znovu bodově naprázdno

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔27.11.2016
Tomáš Satoranský vyšel proti San Antoniu znovu bodově naprázdno

Please enter banners and links.

Český reprezentant nedal ve druhém po sobě jdoucím utkání ani bod a jeho Washington doma podlehl Spurs 112:100.

Favorit splnil v hale Verizon center svou úlohu a připsal si už čtrnácté vítězství v letošní sezóně. Po vyrovnaném úvodu hosté udeřili ve druhé a třetí části, kdy jejich náskok postupně narostl až na 16 bodů. Ve druhé čtvrtině odstartoval nápor hostů Tony Parker, který v tu chvíli zaznamenal 11 bodů, na přelomu třetí a závěrečné části jim pak několika povedenými akcemi zajistil rozhodující náskok náhradník Jonathon Simmons.

Tomáš Satoranský naskočil do hry už tradičně na konci první čtvrtiny místo Johna Walla. Uvedl se nepřesnou střelou, ale vzápětí nabil na trojku Bradleymu Bealovi. Ve druhé čtvrtině minul trojku a po jeho faulu proměnil oba trestné hody zmiňovaný Simmons. To bylo od Tomáše v první půli vše. Čtyři minuty před koncem třetí čtvrtiny šel na hřiště podruhé a po jeho asistenci skóroval Marcin Gortat a v závěru i Jason Smith, dvakrát ale neubránil Kawhiho Leonarda a ten proměnil tři ze čtyř nařízených trestných hodů. Bylo to ve chvíli, kdy se rodil rozhodující náskok hostů. Po třech minutách poslední části jej střídal Trey Burke, na palubovku se ale vrátil ještě v poslední minutě, když už ovšem bylo o vítězi dávno rozhodnuto.

Český reprezentant odehrál proti San Antoniu celkem 11 minut. Minul sice všechny tři pokusy ze hry, ale zaznamenal alespoň 3 asistence, 2 zisky a 1 doskok.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace