eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bonusový vklad od Lišky | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Bonusový vklad od Lišky

📁 Telegraficky 🕔26.3.2012

Please enter banners and links.

Hledáte způsob, jak bezpečně zhodnotit své peníze? Chcete mít stavební spoření s dřívějším přístupem k naspořeným finančním prostředkům bez sankcí za předčasné ukončení smlouvy? Pak právě vám je určen Bonusový vklad od Lišky.

Spolu s výhodami stavebního spoření a garantovanou roční úrokovou sazbou 2 % získáte také bonus ve výši až 1,1 % z vložené částky. Navíc je vedení účtu první dva roky zdarma.

Výhody Bonusového vkladu od Lišky:

  • bonus 1,1 % z vložené částky 100 000 Kč a více
  • bonus 1 % z vložené částky 50 000 Kč – 99 999 Kč
  • vedení účtu v prvních dvou letech zdarma
  • neúčtování úhrady (0,5 % z cílové částky) při předčasném ukončení smlouvy ve vázací době

Podmínkou pro získání zvýhodnění je minimálně dvouletá doba trvání smlouvy.  Po dobu dvou let od uzavření smlouvy zároveň není možné zvyšovat cílovou částku. Po dobu dvou let od uzavření smlouvy také není možné čerpat překlenovací úvěr. Akce na Bonusový vklad od Lišky platí až do konce března 2012. Podmínkou pro získání státní podpory je dodržení zákonem stanovené vázací lhůty.

Více informací o Bonusovém vkladu od Lišky a kompletní nabídku produktů Českomoravské stavební spořitelny naleznete na webových stránkách www.cmss.cz.

Sdílejte tento článek

Podobné články

Nymburk zná soupeře v Playoff LM

Nymburk zná soupeře v Playoff LM

Skupiny play-off ligy mistrů v basketbale byly včera rozlosovány. Nymburk je ve skupině s velice atraktivními soupeři. Brose Bamberk Dynamo Sassari Casademont Zaragoza Zápasy

Více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace