eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Radim Klečka: Je fajn se vidět v show NBA! | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Radim Klečka: Je fajn se vidět v show NBA!

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Rozhovory, Topstory 🕔1.5.2018
Radim Klečka: Je fajn se vidět v show NBA!

Please enter banners and links.

O krátký rozhovor před semifinálovou sérií s Pardubicemi jsme požádali opavského combo-guarda Radima Klečku. Ten pomohl svému týmu k jasnému vyřazení Olomoucka ve čtvrtfinále 10 body a 4,3 asistencemi na zápas a se rozpovídal třeba o tom, jaké to je vidět se v Shaqtuin a Fool.

Radime, čekal jste, že Olomoucko „vyřídíte“ tak rychle 4-0 na zápasy?
4-0 jsem opravdu nečekal, můj tip byl, ze to bude asi nejvyrovnanější série.

Jak se s odstupem doby díváte na zmatky okolo nedohraného 2. utkání, které se nejprve kontumovala ve prospěch Opavy a pak se nakonec muselo od stavu 40-34 dohrávat?
Nikdo z nás asi takovou situaci nezažil a je dobře, ze jsme se tím nenechali rozhodit a zvládli jsme to.

NBL a i váš klub se proslavil i za mořem, to když Shaquille O´Neal zařadil teatrální pád sudího Kučery do své show a jeho „flopping“ u diváků vyhrál. Myslíte, že to KNBL marketingově pomůže?
Byla to prostě taková letošní vsuvka která většinu lidi pobavila a pár lidi asi i naštvala. Jak to pomůže nebo nepomůže KNBL je už jen otázka času. Já se aspoň viděl v NBA show! (smích)

Myšlenky už jistě máte u semifinálové série s Beksou. Co bude na vašeho soupeře platit?
Pardubice jsou zkušený soupeř a nebude jednoduché proti nim najít recept, ale pokud budeme hrát svoji hru a vyvarujeme se zbytečných chyb, tak bychom mohli byt úspěšní.

Letos jste se s Pardubicemi utkali 4x a 3x jste z toho prohráli. Jaké chyby naopak nesmíte opakovat?
To řeknu asi jedním slovem: doskok!

Včera Svitavy možná trochu využily nerozehranosti Nymburka a odehrály u mistra naprosto vyrovnanou partii. Narážím tím na nerozehranost Nymburka. Vy jste taky nehráli 14 dní. Může to být vaše nevýhoda, nebo jste rádi za delší odpočinek?
Tohle je nevyzpytatelné a vždycky se to ukáže až v zápase. Na jednu stranu mate odpočinek, ale na tu druhou vypadnete ze zápasoveho tempa.

 

Foto: bkpardubice.cz

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace