eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Legenda JH mizí z palubovek Kooperativa NBL | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Legenda JH mizí z palubovek Kooperativa NBL

📁 Archiv, Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔18.5.2018
Legenda JH mizí z palubovek Kooperativa NBL

Please enter banners and links.

Všechno jednou skončí a tak není divu, že se v dresu BK ARMEX Děčín už v nové sezoně neobjeví legenda děčínského basketbalu, JAKUB HOUŠKA. Po 14 sezonách v severočeském týmu končí aktivní kariéru v NBL.

Jakub Houška, který do Děčína přišel z Chomutova, odehrál ve svém novém klubu 526 ligových utkání ve kterých nastřílel 4581 bodů. Stal se dlouholetým kapitánem týmu, který třikrát po sobě se stal vicemistrem ligy. K ukončení aktivní hráčské kariéry v dresu Válečníků ho vedly především zdravotní důvody. Klub mu nabídl, aby pokračoval dál, nikoli jako hráč, ale posunul se mimo palubovku. Jakub tuto nabídku přijal a od nové sezony ho uvidíme v roli asistenta trenéra Pavla Budínského, který ho vedl celých 14 sezon. Navíc se bude plně věnovat trénování mládežnických týmů U11 a U12. Kromě toho bude pomáhat i v klubovém marketingu. Jakube, díky za vše, co jsi pro děčínský, ale i český basketbal na palubovce udělal!

 

Foto: BK ARMEX Děčín

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace