eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Atlanta srovnala s Washingtonem krok, Satoranský paběrkoval

📁 Články, NBA 🕔25.4.2017
Atlanta srovnala s Washingtonem krok, Satoranský paběrkoval

Please enter banners and links.

Celek z města Coca Coly vyrovnal ve čtvrtfinálové sérii po vítězství 111:101 na 2:2.

Český roprezentant Tomáš Satoranský se dostal na palubovku v úplném závěru za rozhodnutého stavu a během dvanácti sekund se do historie zápasu ani statistik nikterak nezapsal.

Washingtonu patřil úvod obou poločasů. Střelecky jej táhl Bradley Beal, který měl na svém kontě před začátkem závěrečného dějství 21 bodů a zdatně mu sekundovali John Wall a Otto Porter. Hlavně jejich zásluhou Wizards dohnali manko z druhé čtvrtiny a do poslední čtvrtiny nastupovali oba soupeři za nerozhodného stavu 77:77. Domácí dostal do vedení šesti body v řadě Tim Hardaway a od té chvíle už Atlanta neprohrávala. Její nejlepší střelec Paul Millsap dokázal skórovat při každém pokusu hostů dotáhnout a čtyři minuty před koncem přišly velké chvíle Dennise Schrödera. Německý rychlík, který se do té doby trápil s fauly i vychýlenou muškou, nastřílel posledních deset bodů svého týmu a po jeho koši minutu před koncem, kdy zvýšil na 111:99, už nebylo o výhře Hawks pochyb.

V dresu Washingtonu exceloval Bradley Beal s 32 body, 22 bodů a 10 asistencí John Wall, s výjimkou 13bodových Bogdanoviče s Porterem ovšem neměli výraznější podporu zbylých spoluhráčů. Atlanta měla naproti tomu hned sedm dvouciferných střelců. Nejlepším byl s 19 body Paul Millsap, o bod méně přidal Dennis Schröder, 16 bodů a 15 doskoků si připsal Dwight Howard.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace