eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Atlanta neměla nárok, Washington je v semifinále | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Atlanta neměla nárok, Washington je v semifinále

📁 Články, NBA 🕔29.4.2017
Atlanta neměla nárok, Washington je v semifinále

Please enter banners and links.

V šestém čtvrtfinálovém zápase Wizards vyhráli v Atlantě jasně 115:99 a dostali se mezi čtyři nejlepší celky na Východě.

Jejich postup se začal rodit už v úvodní čtvrtině, kdy byli střelecky aktivní Bradley Beal a Markieff Morris. Ve druhé části se k nim připojil i John Wall a zmiňovaná trojice zařídila do konce první půle vedení 65:46, přičemž domácí tým dal za posledních pět minut pouhé čtyři body. Atlanta přitlačila na pilu po změně stran, třetí čtvrtinu ovládli rychlíci Schröder a Hardaway jr., přes veškerou snahu se však hráčům Hawks nepodařilo ztrátu smazat. V závěrečné čtvtině navíc naplno explodoval skvěle hrající John Wall, který se postaral o plných 20 z celkových 26 bodů Wizards v této fázi hry. V posledních pěti minutách skóroval v dresu hostů pouze on a postupový večer zakončil se 42 body a 8 asistencemi na kontě.

Kromě Wall pomohlo k postupu 31 bodů Bradleyho Beala, resp. 17 bodů Markieffa Morrise. Na straně Hawks se činil Paul Millsap, který zaznamenal 31 bodů a 10 doskoků, 26 bodů přidal již zmiňovaný Dennis Schröder.

Postupovou radost prožil na palubovce také Tomáš Satoranský, byť odehrál jen pár sekund na konci prvního, resp. druhého poločasu, a do statistik se nikterak nezapsal.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace