eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington doma rozstřílel nejhorší tým Východu | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Washington doma rozstřílel nejhorší tým Východu

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔25.3.2017
Washington doma rozstřílel nejhorší tým Východu

Please enter banners and links.

Hladké vítězství 129:108 nad Brooklynem zajistilo Wizards jistotu postupu do play off.

Přestože John Wall zápasil před utkáním s úpornou bolestí hlavy, vyběhl proti Nets na palubovku v základní sestavě a s 22 body během 24 minut byl nakonec nejlepším střelcem večera. Bradley Beal odehrál o minutu více a zaznamenal 19 bodů. Washington vedl v polovině druhé čtvrtiny už 59:31 a po zbytek zápasu měl situaci na palubovce zcela pod kontrolou. Trenér Brooks dal tentokrát příležitost celé lavičce a dle jeho slov dostanou náhradníci v posledních deseti zápasech – osm z nich Wizards odehrají na palubovkách soupeřů – základní části větší prostor, aby před začátkem bojů o titul klíčoví hráči načerpali tolik potřebné síly.

Na palubovku tak vyběhl i Tomáš Satoranský, který odehrál posledních 5 minut zápasu. Spolu s Treyem Burkem byl ovšem z nejméně vytížených náhradníků a jako jediní se v utkání nezapsali mezi střelce Washingtonu, zatímco trio z lavičky Bogdanovič, Jennings a Mahinmi pomohlo k vítězství dohromady 51 body. Satoranský neproměnil oba pokusy ze hry a nebodoval už ve třetím po sobě jdoucím zápase. K vítězství tak přispěl alespoň asistencí skórujícímu Jasonu Smithovi a povedeným blokem na zakončujícího dlouhána Hamiltona.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace