eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Malaga doma nezaváhala, o Eurolize se rozhodne ve Valencii

📁 Články, Evropské poháry, Topstory 🕔31.3.2017
Malaga doma nezaváhala, o Eurolize se rozhodne ve Valencii

Please enter banners and links.

Po vítězství 79:71 rozhodne o šampionovi letošního ročníku Eurocupu poslední zápas ve Valencii.

Vyprodaná hala v Malaze hnala domácí od začátku kupředu a hosté z Valencie jen stěží odolávali soustředěnému tlaku a rychlým kombinacím. Po osmi minutách hry prohrávali 21:11 a do konce první půle se jen těžko zbavovali dvouciferné ztráty. Po přestávce jim na chvíli svitla šance, to když během dvou minut snížili na 43:40, pak ale přišly velké chvíle domácího Jamara Smithe. Ex prostějovský snajpr zaznamenal tři trojky v řadě a na rozhodující šňůře 19:6 se podílel 11 body. Malaga rázem vedla 62:46 a po zbytek hrací doby třímala otěže zápasu pevně v rukou.

Vyrovnání série zařídil jak Jamar Smith, s 20 body nejlepší střelec zápasu, tak obr Alen Omič, který zaznamenal double double za 12 bodů a 10 doskoků. V týmu hostů naopak vyhořel Fernando San Emeterio, který většinu ze svých 9 bodů nastřílel v závěru za rozhodnutého stavu.

Rozhodující zápas o vítězství v letošním Eurocupu a zároveň o postup do Euroligy se hraje ve středu 5. dubna ve Valencii.

Unicaja Malaga – Valencia BC  79:71
Smith 20, Omič 12, Brooks 9 – Vives 14, Dubljevič a Van Rossom 11

Stav série: 1:1

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace