eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington před All star pauzou vyhrál v Indianě | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Washington před All star pauzou vyhrál v Indianě

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔17.2.2017
Washington před All star pauzou vyhrál v Indianě

Please enter banners and links.

Wizards v Indianapolisu názorně ukázali, proč momentálně patří k nejlepším celkům na Východě.

Základní sestava hostů začala výborně. V úvodní čtvrtině si vypracovala osmibodový náskok a dlouhán Otto Porter se zaskvěl pěti trojkami. Střelba z dálky pak byla silnou zbraní Washingtonu i nadále. Do konce utkání hosté přidali dalších deset trojek a vyrovnali tím své letošní maximum. V polovině druhé čtvrtiny se jejich náskok vyšplhal už na patnáct bodů a dvouciferný rozdíl udrželi až do konce zápasu. Pět minut před koncem na okamžik vykřesal pro domácí šanci Paul George, který snížil na 102:94, jenže vzápětí vrátil hostům klid John Wall a Pacers už nenašli sílu s výsledkem cokoliv udělat.

Domácí byli v utkání lepší pouze v přínosu náhradníků. Své soupeře přestříleli 39:14 a svůj díl viny na tom má i Tomáš Satoranský, který v Indianě nepodal dvakrát oslnivý výkon. Během 10 minut na palubovce vyslal na koš jedinou nepřesnou střelu a připsal si 1 doskok.

Dloháni Otto Porter a Markieff Morris zaznamenali 25, resp. 21 bodů a společně se postarali o devět z patnácti trojek vítězů. John Wall pak zaznamenal 20 bodů a 12 asistencí. V domácím dresu nastříleli Paul George a Myles Turner shodně po 17 bodech.

Washington podává v novém roce skvělé výkony a s bilancí 34 výher a 21 porážek mu momentálně patří třetí příčka ve Východní konferenci. O pět vítězství více mají mistři z Clevelandu, o dvě pak Boston.

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace