eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Opava zpět na čtvrtém místě, repríza finále pro Nymburk

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔15.2.2017
Opava zpět na čtvrtém místě, repríza finále pro Nymburk

Please enter banners and links.

Ve skupině A2 pokračuje vítězná šňůra Svitav, které uspěly v Jindřichově Hradci, daří se také Ostravě.

Velmi vyrovnaný zápas viděli diváci v Opavě, kde k jejich radosti přece jen domácí tým udolal houževnaté hosty z USK Praha. Defenzivní zápas vyhovoval více Pražanům, kteří skvěle bránili opavské střelce z dálky, a tak se stalo, že Slezané doma proměnili pouhé dva pokusy ze 12. První půli zakončil košem na 27-30 nejlepší střelec ligy Jaromír Bohačík, pro něhož to však byly vůbec první body v zápase. Opavu táhli Šiřina s Gniadkem, k nimž se přidal Jakub Blažek, jehož trojka na 41-37 byla nesmírně důležitou. Po sérii trestných hodů Blažka s Jurečkou v závěru třetí periody vedli Slezané už 49-43, ale poslední slovo měl opět Bohačík, který dal Sovám naději.

První koš čtvrté desetiminutovky padl až po čtyřech minutách a dal jej domácí Kouřil, Mareš se Štěrbou však během 50 sekund trojkami vyrovnali na 51-51 a začalo se od nuly. Následující minutová pasáž rozhodla o držiteli dvou bodů: Kouřil s Gniadkem upravili na 55-51 a na druhé straně minul relativně snadnou pozici z pod koše Primorac. Hned poté sudí odpískali nesportovní faul Marešovi a Gniadek šestku proměnil a Kouřil košem z následného útoku pojistil opavskou výhru (58-51), na níž nic nezměnily ani trestné hody v poslední minutě.

Pokračování: 1 2 3 4 5
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace