eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tomáš Satoranský pomohl čtyřmi body k vítězství nad Philadelphií

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔15.1.2017
Tomáš Satoranský pomohl čtyřmi body k vítězství nad Philadelphií

Please enter banners and links.

Český rozehrávač se vrátil po nemoci do sestavy Washingtonu a na palubovce strávil nečekaně hodně času.  

Přesně 21 minut, nejvíce od listopadu loňského roku od zápasu právě se Sixers. Větší minutáž dostal z náhradníků pouze Kelly Oubre. Trenér Brooks jej neočekávaně nechal řídit hru a na první pohled bylo vidět, jak Tomáš najednou ožil. Do hry naskočil už tři minuty před koncem úvodní části, kdy vystřídal Bradleyho Beala. Od té chvíle zaznamenal 4 body, 4 doskoky, 2 asistence a 1 zisk. Ve druhém poločasu proměnil všechny čtyři trestné hody, bohužel, minul všechny tři pokusy ze hry; dva krátce po příchodu na hřiště, zbývající necelé čtyři minuty před koncem, kdy minul střelu z podběhu po nájezdu pod koš.

Wizards prohráli první čtvrtinu, do konce první půle ale vyrovnali hru i skóre a po přestávce zasadili hostům rozhodující úder. Rychle zaznamenali devět bodů a když pak hosté téměř čtyři minuty nedali jediný bod, vedli po trojce Johna Walla už 77:62 a pohodlný náskok bez problémů udrželi až do konce zápasu, byť se museli v tu chvíli obejít bez dlouhána Otto Portera, který odstoupil v průběhu zápasu kvůli zranění.

Nejlepším střelcem Washingtonu byl s 25 body John Wall, který přidal ještě shodně po 7 doskocích a asistencích. Bradley Beal nastřílel 20 bodů, Marcin Gortat přidal 10 bodů a 10 doskoků. V dresu Sixers, jimž scházel nováček Joel Embiid, byl s 26 body nejlepším střelcem Jahlil Okafor, který v předchozích zápasech nehrál. Šest minut odehrál za Philadelphii ex nymburský Chasson Randle a blýskl se přesnou trojkou.

Washington doma vyhrál jedenáctý zápas v řadě.

 

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace