eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Šotnar rozjásal Slunetu, Pardubice válcovaly LIONS | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Šotnar rozjásal Slunetu, Pardubice válcovaly LIONS

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔16.1.2017
Šotnar rozjásal Slunetu, Pardubice válcovaly LIONS

Please enter banners and links.

Neděle přinesla pro změnu výhry domácích družstev, ovšem nemohli byste si vybrat rozdílnější průběhy, než tomu bylo v Pardubicích a v Ústí nad Labem.

Pardubice i s Dominezem Burnettem v sestavě zvládly úspěšně generálku na středeční pohárový mač s Albou Fehervár a rozdrtily Jindřichův Hradec 112-73. O majiteli dvou bodů bylo rozhodnuto už po první čtvrtině, v níž Beksa smetla svého soupeře poměrem 35-12. Jihočeši absolutně nestíhali a domácí proměnili 15 střel z 20. Náskok Pardubic utěšeně narůstal, protože obrana hostů neexistovala. Toho využil navrátilec po zdravotních problémech Dušan Pandula, aby zapsal 22 bodů (a 7 doskoků) a stal se nejlepším střelcem Pardubic v zápase. Dvouciferný počet bodů zapsal i Wall, Autrey, Burnett a Škranc. Za hosty kontroval jediný dvouciferný Terrell Lipkins, jenže ani jeho 24 bodů neodvrátilo vysokou porážku. Na začátku poslední periody vedli domácí už o 53 bodů, ale poté byli k LIONS milosrdní a hosté stáhli debakl na „přijatelných“ 39 bodů. LIONS doskočili víc míčů v útoku, než obraně (21 oproti 18), což bylo dáno zejména neskutečně mizivým procentem střelby za dva body (24% !). Jihočeši naopak potopili 13 trojek a při pohledu do těchto statistik připravili milovníkům této kategorie minimálně povytažené obočí. Beksa sama nasbírala 51 doskoků a potvrdila svou ligovou dominanci v této herní disciplíně.

Pokračování: 1 2
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace