eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Extraliga juniorek pokračovala druhým víkendem | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Extraliga juniorek pokračovala druhým víkendem

📁 Články, Domácí soutěže, Mládež, Topstory 🕔18.10.2016
Extraliga juniorek pokračovala druhým víkendem

Please enter banners and links.

Žabiny zvítězily v sobotním utkání v Trutnově. Domácí hráčky držely se soupeřkami krok během prvního poločasu, Brno vedlo po dvaceti minutách o pouhé dva body. Rozhodující však bylo třetí dějství, ve kterém hostující hráčky nastřílely přes třicet bodů, zatímco dokázaly Trutnov ubránit na šestnácti bodech. Čtvrtá čtvrtina se nesla v podobném duchu. V domácím dresu se třinácti body a osmi doskoky blýskla Kristýna Holubcová, nejlepší střelkyní na straně Brna byla s patnácti body Adéla Neubauerová.

BA Sparta přehrála na domácí palubovce Žďár nad Sázavou. Pražský tým rozhodl o výhře již v prvním poločase, ve kterém si vybudoval třicetibodové vedení. Příležitost dostaly všechny hráčky a všechny se také zapsaly do střelecké listiny. Rebeka Slanařová zaznamenala osmnáct bodů, za zmínku stojí její stoprocentní bilance trestných hodů (12/12). Domácí dominovali na doskoku a lépe stříleli z pole.

BK Strakonice nestačily na USK Praha, který přehrál Jihočešky o patnáct bodů. První poločas ovládl pražský tým o devět bodů, Strakonice však zabojovaly, vyhrály třetí desetiminutovku a bojovaly o vítězství. Loňský medailista z mistrovství ČR ale ukázal svou sílu a dovedl zápas do vítězného konce. Martina Kučová nastřílela devatenáct bodů (z pole 3/2, trojky 3/1, TH 14/12) a získala na sebe i devět faulů. Eliška Žílová zaznamenala málo vídaných devět zisků. Strakonická Ludmila Dudáčková zapsala double – double za třináct bodů a jedenáct doskoků.

Hradecké lvice si poradily s druhým brněnským týmem. KP Brno prohrálo první čtvrtinu o deset bodů, lvice vedení navyšovaly i ve druhém dějství a již nedovolily moravskému celku přiblížit se na hratelný rozdíl. Hostující hráčky trápilo procento střelby, ztrácely i na doskoku. Hradec dokázal uspět i přes vyšší počet ztrát. Velmi dobrý výkon na straně vítězného týmu podala pivotka Isnelle Natabou, autorka čtrnácti bodů, dvanácti doskoků a dvou zisků.

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace