eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

To byl uragán! Madsen okouzlil Folimanku, Palyza rozesmutnil Kolín

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔25.9.2016
To byl uragán! Madsen okouzlil Folimanku, Palyza rozesmutnil Kolín

Please enter banners and links.

Všichni semifinalisté uplynulého ročníku v prvním kole vyhráli, nicméně nejvíce se doma nadřel Prostějov. Děčín vysázel Nové Huti hned 16 trojek!

1/5 z pole a tři body na kontě. Takhle si po 14 minutách na palubovce Fin Alexander Madsen soutěžní premiéru v dresu USK Praha jistě nepředstavoval. Běžela třetí minuta třetí desetiminutovky a Sovy navíc prohrávaly s outsiderem z Brna po koši jeho dlouhána Simpsona už 29-38. To, co se však začalo dít na Folimance od té doby, lze označit jako dechberoucí. Za necelých 18 minut pak USK nastřílel rozhozenému MMCITÉ 47 bodů a dokonale otočil špatně se vyvíjející duel. Madsen se na obratu podílel zlepšenou střelbou z pole 7/9 a 23 body! K celkovým 26 bodům přidal mladý Fin i 8 doskoků a 4 asistence, což mu vyneslo efektivitu 32, nejvíce ze všech hráčů v prvním kole!

„Říkal jsem to hráčům celý týden, ať počítají s tím, že nervozita je na naší straně. Proto jsme se soustředili především na naši hru a systém. V první půli to nastalo. Byli jsme nervózní a z toho těžilo Brno. Pomalu jsme řešili postupný útok a Brno hrálo chytře. Trestalo naše chyby a my jsme je nechali hrát jejich hru. Byl jsem šťastný, že v poločase byl rozdíl pouze 6 bodů, protože Brno ho mohlo ještě navýšit. Po první půli jsem musel hodně zvýšit hlas, abychom se probrali a začali hrát. Po dobré obraně jsme dali pár lehkých košů z protiútoku a to nás zklidnilo a my získali sebedůvěru,“ prohodil trenér USK Mirsad Alilovič.

„Gratuluji kolegovi a jeho týmu k výhře. My jsme měli svoji taktiku a každé utkání je taková malá válka za sebe. Do doby, kdy jsme se taktiky drželi, jsme hráli na úrovni a kontrolovali jsme zápas. Neměli jsme to utkání pustit z ruky. To se přesně stalo, takticky jsme dělali v obraně dětské chyby. V útoku jsme udělali několik chyb a nezahráli jsme jako tým, což se hned projevilo na výsledku. USK bude tuto sezónu respektovaným soupeřem pro každého,“ vyslovil Pražanům uznání trenér Brna Zoran Helbich.

Pokračování: 1 2 3 4 5 6
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace