eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

NBA PLAYOFF: Oklahoma City krok od postupu, Indiana srovnala sérii

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔24.4.2016
NBA PLAYOFF: Oklahoma City krok od postupu, Indiana srovnala sérii

Please enter banners and links.

V dalších zápasech playoff snížili sérii Portland a Charlotte, oba celky tedy prohrávají 1-2. Oklahomu dělí od druhého kola jediný zápas. Indiana zdramatizovala sérii s Torontem. 

Thunder se přiblížili semifinále

Mavericks nedokázali ani na podruhé doma zdolat tým kolem Russella Westbrooka a Kevina Duranta a zpět do Oklahomy pojedou za nepříznivého stavu 1-3. V Oklahomě už ovšem jednou vyhrát dokázali, velkou motivací pro ně bude vrátit sérii do Dallasu. Durant ještě ke konci zápasu spáchal nesportovní faul, za který byl vyloučen.

 

 

Pacers přejeli Raptors

Menší potyčka, která se strhla v poslední čtvrtině zápasu v Indianě, jenom nasvědčuje tomu, že série mezi těmito dvěma týmy je zatím nejzajímavější a také nejvíce vyhrocená. Pacers ve svém druhém domácím zápase dokázali porazit Raptors téměř o dvacet bodů. Těšit se můžeme na další zápas se skvělou atmosférou v Torontu, který se odehraje v úterý a pošle jeden z týmů do výhody.

 

Zdroj foto: static01.nyt.com

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace