eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

NBA PLAYOFF: Golden State je v semifinále, Portland a Charlotte otočily sérii

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔28.4.2016
NBA PLAYOFF: Golden State je v semifinále, Portland a Charlotte otočily sérii

Please enter banners and links.

V posledních zápasech postihla nejeden tým vážná zranění. Stephen Curry Blake Griffin nebo Chris Paul nemohli pomoc svým celkům při bojích o postup. Jak se tyto komplikace podepsali na výsledcích?

 

Warriors zdolali Rockets

Curry musel ve čtvrtém zápase proti Houstonu v půli odstoupit kvůli zranění kolena. Warriors však dokázali vyhrát i bez něj a včera v noci definitivně rozhodli o vyřazení Rockets z playoff. Za Curryho zodpovědně převzal střeleckou formu Klay Thompson, který si připsal 27 bodů. Golden State teď bude čekat na vítěze z dvojice LA Clippers a Portlandu, to znamená nějaký čas na odpočinek hlavně pro Curryho.

 

Clippers jsou v nouzi

Další lídr svého týmu Chris Paul musel opustit zápas číslo 4 v sérii s Portlandem kvůli zranění zápěstí. Trail Blazers dokázali využít situace a nejenže doma sérii srovnali, ale dnes v noci dokonce otočili stav na 3-2 ve svůj prospěch. Kromě Paula do zápasu nenastoupila ani druhá největší opora týmu Blake Griffin, tým později potvrdil, že tento rok už se v playoff neobjeví.

 

Hornets otočili sérii

Charlotte dokázali poprvé vyhrát venku a v dramatu porazit domácí Heat o pouhé dva body. Sporný moment nastal v samotném závěru zápasu, Dwyane Wade mohl vyrovnat když vylétával s míčem do vzduchu, kde jej srazil Cody Zeller. Rozhodčí však faul nepískali a Hornets se ujali vedení 3-2 na zápasy.

 

Zdroj foto: Bleacher Report

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace