eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

NBA PLAYOFF: Dallas v dramatu zdolal Oklahomu, Toronto vrátilo porážku Indianě

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔19.4.2016
NBA PLAYOFF: Dallas v dramatu zdolal Oklahomu, Toronto vrátilo porážku Indianě

Please enter banners and links.

Včerejší zápasy přinesly zajímavé výsledky. Kromě druhého vítězství Warriors nad Rockets, se odehrály těžké souboje a série jsou nyní srovnány.

Dallas zkomplikoval život Oklahomě

Nejenže Charlie Villanueva spolu s dalšími spoluhráči kazili před začátkem zápasu Russellu Westbrookovi taneční rituál, ale dokonce po sléze dokázali vyhrát na Westbrookovém domácím hřišti. V koncovce podržel hostující Dallas Raymond Felton a dovedl svůj tým k prvnímu vítězství v playoff 85 – 84. Steve Adams sice dával za Oklahomu poslední koš, ten už ovšem nemohl platit, protože Adams vypustil míč z ruky v momentě, kdy už svítilo červené světlo signalizující konec zápasu.

 

Raptors odvrátilo své prokletí

V Torontu dobře věděli, že další prohru, a ještě k tomu doma, už si v playoff nemohou dovolit. I přes silný začátek se Indianě podařilo znovu ke konci utkání rozdíl v bodech minimalizovat. Tentokrát se ale především Torontská lavička postarala o úspěšný konec zápasu a celý tým tak může s o něco klidnějším pocit vyrazit za stavu 1 – 1 do Indiany. Navíc Raptors zlomili prokletou minisérii prohraných zápasů v playoff a poprvé od dubna 2014 se mohou radovat z výhry.

 

Warriors úspěšní i bez Curryho

Golden State museli ve včerejším zápase nastoupit bez své největší hvězdy Stepha Curryho. Ten se zkoušel před zápasem ještě rozcvičovat, ale nakonec neriskoval možné zranění a oblékl se do civilu. Mezitím Warriors pokračovali ve své celoroční formě a i v druhém zápase, třebaže tentokrát ne tak jednoznačně, zdolali Rockets.

 

Zdroj foto: sigmalive

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace