eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Spurs mají další posilu, z Minnesoty přichází po Millerovi střelec Martin

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔6.3.2016
Spurs mají další posilu, z Minnesoty přichází po Millerovi střelec Martin

Please enter banners and links.

Kevin Martin byl v pátek vykoupen San Antoniem a připojí se ke Spurs. Poté, co jej Minnesota umístila na listinu waivers, se jeho kontraktu ujal tým, který před dvěma týdny už jednoho hráče z Timberwolves koupil.

Také Andre Miller, veteránský rozehrávač, přesunul své síly do San Antonia. Od Martina se očekává, že pomůže prohloubit kvalitu střídačky s jeho velmi dobrou úspěšností střelby za tři body. Obě posily by také mohly být klíčové při návratu Manu Ginobiliho, kterého na měsíc posadilo zranění.

Martin v zápasech průměrně nastřílí 17.9 bodů na zápas ve více než třiceti minutách (kariérní průměr). Lze předpokládat, že tolik prostoru v San Antoniu nedostane. Spurs se na něj ale mohou spolehnout, pokud by se nedařilo jiným střelcům, kteří tráví na hřišti více času jako například Danny Green.

I Andre Miller bude zřejmě sloužit jako až třetí rozehrávačská pozice po Tonym Parkerovi a Patricku Millsovi. Spurs se zkrátka pojišťují jak jen to jde a chtějí být připraveni na jakýkoliv možný výpad některého z jejich klíčových hráčů.

Miller a Martin přicházejí z týmu, který stavěl na svém mladém talentu, ale neprožíval úspěšnou sezónu (bilance 20 – 43). Naopak se dostávají do celku, který momentálně vylepšuje svůj nejlepší start v historii s bilancí 53 – 9. Ovšem ani to zatím Spurs nestačí na první místo v konferenci, které mají, zatím zdá se bezpečně, obsazeno Golden State (55 – 5). Martinova přednost je střelba z dálky, Spurs tedy mohou doufat, že postaví oproti Warriors silnou konkurenci v disciplíně, která jim jde ze všeho nejlépe.

 

Zdroj foto: Gazzanet

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace