eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Triple-double Kyla Lowryho pomohl Torontu k 40. výhře | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Triple-double Kyla Lowryho pomohl Torontu k 40. výhře

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔17.3.2015
Triple-double Kyla Lowryho pomohl Torontu k 40. výhře

Please enter banners and links.

Ani bez tří opor základní sestavy nezaváhala Atlanta na půdě Los Angeles Lakers. K chybějícím Jeffu Teague, Paulu Millsapovi a DeMarre Carrollovi se navíc po třech minutách hry přidal Kyle Korver se zlomeným nosem. Trenér hostů nechal hráče odpočívat vzhledem k následujícímu vyčerpávajícímu programu na hřištích soupeřů. Otěže Atlanty vzal do svých rukou Dennis Shroder, jenž vedl Hawks k vítězství 86:91 24mi body a deseti asistencemi. Nejlepší střelec slabých Lakers Carlos Boozer nastřílel pouhých 13 bodů. Po dechberoucích výkonech „polevil“ Russell Westbrook hájící barvy Oklahomy. K těsnému vítězství 109:100 nad Chicagem nastřílel 36 bodů a přidal 11 doskoků. K dalšímu triple-doublu mu chybělo nastřádat více než jeho 6 asistencí. V dresu Bulls se utkání vydařilo Nikola Miroticovi, jenž nastřílel 27 bodů po nástupu z lavičky. Dvě prodloužení viděli diváci v New Orleans, kam zavítali hráči z hlavního města Colorada – Denveru. V tom druhém nastříleli Pelikáni pouhé dva body a museli čelit porážce 111:118. Nic nepomohla domácím ani excelentní hra v podání Anthony Davise a jeho 37 bodů s 14 doskoky a 7 asistencemi. Nejlepší střelec Denveru Will Barton nastoupil do hry jako šestý hráč a ukořistil 25 bodů a 9 doskoků. I přes výhru Phoenixu 102:89 prožíval smutek Eric Bledsoe. Za 37 minut nastřílel 21 bodů, přihrál do jedenácti finálních akcí a doskočil devět míčů. Jediný doskok ho tedy dělil od vytouženého triple-doublu. Poražený New York Knicks má stále nejhorší bilanci z celé NBA. PO této prohře má bilanci na hřištích soupeřů 4-31.

Hlavní hvězdou pondělního večera byl Kyle Lowry. Ten zaznamenal v domácím utkání jeho Toronta proti Indianě na druhý triple-double v této sezóně. Vysloužil si ho dvaceti body, jedenácti doskoky a deseti asistencemi. Za posledních třináct utkání to bylo pro Toronto teprvé třetí vítězství. I přesto se dokázali poprvé v klubové historii dostat na 40 výher v méně než sedmdesáti zápasech. Raptors drží krásné třetí místo v konferenci a ve slabé Východní konferenci si účast v playoff jistě pohlídají. Jednu z mnoha dalších výher si večer připsal Memphis. V utkání neměl pod košem konkurenci Zach Randolph, jenž doskočil pod oběma koši shodně osm míčů a k těmto šestnácti doskokům přidal 21 bodů. Bitvu gigantů si užívali diváci v Dallasu, kam zavítala Oklahoma. Výborná základní sestava Mavs vystavila Westbrookově partě stopku a pohlídala si vítězství 119:115. Russell neměl opět daleko k triple-double, ale k jeho 24 bodům, 12ti asistencím a osmi doskokům chyběly ještě dva.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace