eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Atlanta slaví třináctou výhru v řadě | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Atlanta slaví třináctou výhru v řadě

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔20.1.2015
Atlanta slaví třináctou výhru v řadě

Please enter banners and links.

Pohledné utkání měli diváci možnost vidět v Sacramentu, kam zavítal tým Los Angeles Clippers. Za domácí řádil jak střelecky, tak pod košem Jason Thompson, jenž v utkání zaznamenal 23 bodů a 22 doskoků. Ani tento luxusní výkon však týmu k vítězství nepomohl. V dresu Clippers se o to postaral s double-doublem Matt Barnes ( 26 bodů a 10 doskoků) a Blake Griffin s 30ti body. Vyrovnané utkání až do konce měli možnost vidět diváci v Memphisu, kde se představil tým z Portlandu. Těsnou výhru 102:98 zařídil zejména Zach Randolph s 20 body a 15 doskoky. V dresu Trail Blazers řádilo trio ve složení L. Aldridge (32bodů), W. Matthews (25 bodů) a D. Lillard (23 bodů). Dvanáctou výhru v řadě slavila v sobotu Atlanta na palubovce Chicaga. Neskutečných sedm trojek z devíti pokusů v ní nasázel sniper Kyle Korver. V dresu Bulls na sebe upozornil Pau Gasol s 22 body a 15 doskoky.

Ve středu se představila na programu NBA pouze šestice týmů. Z hráčů na sebe nejvíce upozornil Kevin Durant, jemuž jen těsně unikl triple-double. Utkání zakončil s 21 body, 11 doskoky a 8 asistencemi za necelých 28 minut. Oklahoma nakonec rozdrtila Orlando 99:127. V druhém klání ubránilo San Antonio Utah na 69 bodech při 89 vstřelených. A New Orleans si jen těsně 93:95 poradilo s Torontem.

V zápasech z noci na dnešek prodloužila Atlanta sérii na třináct výher v řadě proti ambiciózním hráčům Detroitu. Ti naprosto dominovali pod oběma koši, kdy přeskákali soupeře 61:42. V útočných doskocích byl poměr dokonce 20:5. Nejvíce v tomto ohledu řádili Greg Monroe s 20 a Andre Drummond s 18 doskoky. Ve prospěch Atlanty nakonec promluvila procentuální úspěšnost střelby vyšší o 10 čísel. Atlanta nakonec zvítězila 93:82. Jednu z mnoha dalších střeleckých explozí předvedl v noci James Harden, jemuž se podařilo zatížit konto soupeře 45 body. Při pomoci pivota Dwighta Howarda s 14 body a 17 doskoky nebylo pochyb o vítězství Rockets nad Indianou 110:98.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace