eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

proBasket.cz se v rámci oslav tříletých narozenin mění na basketbal.cz

📁 Basketbal.cz Extra, Topstory 🕔23.6.2011
proBasket.cz se v rámci oslav tříletých narozenin mění na basketbal.cz

Please enter banners and links.

Uplynuly bezmála tři roky od doby, kdy vznikla první specializovaná, basketbalová webová stránka proBasket.cz, zabývající se hrou pod bezednými koši.

Ta oficiálně začala poskytovat pravidelné basketbalové zpravodajství se začátkem Olympijských her v Pekingu, kde nescházel pochopitelně basket a s ním informační servis redaktorského týmu proBasket.cz, v němž figuroval dokonce Pavel Pumprla, v té době hráč prvoligové Opavy. Nyní je rodák ze Zábřehu oporou české reprezentace.

Čas plynul a záběr, co se počtu ligových zpravodajství týče, rostl. Už to nebyla jen domácí nejvyšší soutěž Mattoni NBL, Slovenská extraliga, NBA a Euroliga. O slovo se přihlásila i nejlepší evropská soutěž španělská ACB liga, 1. česká liga, česká nejvyšší liga žen, Adriatická liga, v níž působil jednu sezónu Nymburk, za mořem nesmírně sledovaná univerzitní NCAA, a ženská WNBA. Doposud jako jediní publikujeme pravidelné zpravodajství z mládežnického basketbalu.

Projekt českých nadějí pokračuje i na basketbal.cz

Z důvodu, že se informace z žákovského a dorosteneckého basketbalu těší dlouhodobému zájmu, vznikl ojedinělý Projekt českých nadějí. Ten za přispění trenérských expertů Romany Ptáčkové, trenérky české reprezentace dívek do 18 let a hlavní trenérky sportovního centra mládeže v Hradci Králové, a Patrika Smažáka, trenéra BCM Ostravy do 16 let, přibližuje každý týden talentované hráčky a hráče mládežnické složky.

A k čemu povede přechod pod značku basketbal.cz? Odpověď je více než jasná. Nejjednodušeji zapamatovatelný název spojený s tou nejvyšší kvalitou a řadou novinek je zárukou maximálního komfortu. Basketbal.cz může s výhledem do budoucna slíbit ještě obsáhlejší informační servis z tolik oblíbeného mládežnického basketbalu, vyčerpávající zpravodajství z Mistrovství Evropy hráčů do 16 let, konané v Hradci Králové a Pardubicích. K němu připravujeme on-line přenosy ze zápasů domácího výběru Petra Tremla.

Ochuzeni samozřejmě nebudete ani o informace ze všech 12 dosavadní lig a lákadlem do nové sezóny je blog pardubického kapitána Martina Marka, jehož pilotní díl je naplánován na konec srpna.

Zapamatujte si. Basketbal.cz = PROBASKET v novém a ještě lepším

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace