eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Soutěž o 10 vstupenek na letošní premiérové vystoupení Nymburku v EuroCupu

📁 Evropské poháry 🕔15.11.2008
Soutěž o 10 vstupenek na letošní premiérové vystoupení Nymburku v EuroCupu

Please enter banners and links.

Nezadržitelně se blíží začátek nové soutěže EuroCup, v němž po loňském úspěchu v poháru ULEB nebude chybět ani ČEZ Basketball Nymburk. Nymburští svými výkony postupně zaplnili pardubickou ČEZ arénu a nyní čtenářům portálu Probasket.cz nabízíme soutěž o lístky na zahajovací utkání proti černohorské Podgorici. 

Nezadržitelně se blíží začátek nové soutěže EuroCup, v němž po loňském úspěchu v poháru ULEB nebude chybět ani ČEZ Basketball Nymburk. Nymburští svými výkony postupně zaplnili pardubickou ČEZ arénu a nyní čtenářům portálu Probasket.cz nabízíme soutěž o vstupenky na zahajovací utkání proti černohorské Podgorici.

Chcete-li se zúčastnit soutěže i Vy, tak k tomu stačí zodpovědět na 3 jednoduché otázky a odeslat Vaši adresu, na níž doručíme vyhrané vstupenky. Pokud neuvedete kontaktní údaje (adresu) na Vás, ztrácíte nárok na výhru a budete vyřazeni ze slosování. Vaše správné odpovědi zasílejte na mail soutez@probasket.cz .

Uzávěrka soutěže je ve středu 19. listopadu v 20:00. Ještě v průběhu středečního večera budeme kontaktovat 5 šťastlivců, kteří získají po dvou vstupenkách.

V případě, že nevyhrajete, tak nezoufejte, neboť máme obdobnou soutěž připravenou i na zbylé 2 domácí zápasy proti Basketu Bilbao a Hemofarmu Vršac.

Přejeme hodně štěstí, ať vyhrajete právě Vy!

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY:

1. Jak se jmenuje největší hvězda černohorského basketbalu? Napovíme, že po vydařené loňské sezóně v Partizanu Igokea zamířil do Panathinaikosu.

2. Bělehradská Rudá hvězda se postavila Nymburku v jeho eurocupové premiéře. Kdo vyšel z tohoto utkání vítězně?

3. Dlouholetá opora Nymburka a dokonce jeden z nejlepší střelců loňského ročníku poháru ULEB, avšak před sezonou zamířil do Bennetonu Trevisa. Kdo je to?
 

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace